Nižu se reakcije na pretres Horvatove kuće: “Kako (ne)zgodno…”

19.02.2022. 09:48:00

Dok se čeka službena potvrda da je policija jutros započela pretragu kuće ministra graditeljstva Darka Horvata, na društvenim se mrežama već redaju reakcije.

Kako neslužbeno doznaje Telegram, policija je jutros započela pretragu kuće ministra graditeljstva, Darka Horvata. Prema za sada dostupnim informacijama, ministra graditeljstva povezuje se sa zlouporabom položaja i ovlasti.

Bojan Glavašević prokomentirao je situaciju aludirajući na raspravu o opozivu ministra. “Kako (ne)zgodno – naime u srijedu je rasprava o opozivu ministra Horvata. Plenković sad već ima dosta dugu listu svojih ministara koje je branio, a završili su s policijom u gostima. Kao što rekoh, (ne)zgodno”, napisao je Glavašević.

Kako (ne)zgodno - naime u srijedu je rasprava o opozivu ministra Horvata. Plenkovic sad vec ima dosta dugu listu svojih ministara koje je branio a zavrsili su s policijom u gostima. Kao sto rekoh, (ne)zgodno. https://t.co/1YABAXKuL8

— Bojan Glavasevic (@bglavasevic) February 19, 2022

Krešo Beljak je napisao da to nije izvanredna, nego svakodnevna vijest.

Ne prijelomna, nego svakodnevna vijest.
Nebo je plavo, ljeti je vruće, zemlja je ravna ploča, ministre istražuju, HDZ i dalje uvjerljivo vodeća stranka. Sve je isto baš kao i svaki drugi dan. pic.twitter.com/C7hsAV9KDy

— Krešo Beljak (@KBeljak) February 19, 2022

Mostov Marin Miletić pozvao je premijera na ostavku i da se raspišu novi izbori.

Pada ministar Horvat, istražuju se još neki ministri @AndrejPlenkovic nakon što je Premijer rekao: ne dam ministra. Ovo je gotovo, koruptivna hobotnica nam vlada državom. Premijer mora dati ostavku i raspisati nove izbore! https://t.co/98m2xY0ZQL

— Marin Miletić (@MileticMarin_) February 19, 2022

Nikola Grmoja je ustvrdio da im nisu potrebne akrobacije za smjenu ministra, već je dovoljno samo ujutro otvoriti portale.

1/2 Bahati @AndrejPlenkovic poručio je nama mostovcima da možemo stajati na trepavicama i da unatoč tome neće smijeniti nijednog ministra.

Takve akrobacije nam uopće nisu nužne, dovoljno je ujutro otvorit portale.

— Nikola Grmoja (@NikolaGrmoja) February 19, 2022

 

Izvor: n1/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.