Noćna mora za Barcelonu! Ispali iz EL, za Pedrija bi sezona mogla biti završena, a pogledajte protest navijača

15.04.2022. 08:10:00

Utakmicu s Eintrachtom na Camp Nou u Barceloni će željeti čim prije zaboraviti
 
  

Ne samo da je Barcelona izgubila s 3:2, ispala u četvrtfinalu Eurolige, nego su joj stadionom dominirali njemački navijači, a još se ozlijedio i Pedri.

Xavi je Pedrija zamijenio na poluvremenu i uveo Frenkiea de Jonga, a španjolski mediji navode kako je razlog ozljeda zadnje lože lijeve noge. Težina ozljede nije poznata, ali Mundo piše da postoji mogućnost da je za Pedrija sezona završena.

A zanimljiva se scena dogodila na tribinama Camp Noua na početku drugog poluvremena susreta protiv Eintrachta. Naime, navijači Barcelone su na deset minuta ispraznili čitav dio tribine u znak protesta protiv kluba i pretjerane prodaje ulaznica njemačkim navijačima kojih je bilo preko 20.000.

Tako je na tih deset minuta dio tribine s Barceloninim navijačima bio sablasno prazan. Kasnije su se vratili kako bi bodrili svoju momčad, ali nije im pomoglo.

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.