NOVA NESREĆA NA MOTOCIKLU: Maloljetnici na skuteru ‘pokosili’ baku s unucima, pa pobjegli s mjesta nesreće

28.06.2021. 13:36:00

Posljednjih nekoliko dana svjedoci smo niza prometnih nesreća u kojima su sudjelovali motociklisti, a ishod su bile tragične posljedice. Jedan novi incident stiže nam iz Dalmacije.

Nesreća se dogodila u Pirovcu, pokraj Šibenika kada su dvojica maloljetnika na skuteru naletjeli na stariju ženu s djecom. Kako prenosi Dnevnik.hr žena je uspjela odgurnuti dijete, ali je motor udario nju i teško ju ozlijedio. Na svu sreću, žena je bila pri svijesti  i Hitnom je prevezena u Šibenik. Oba maloljetnika su pobjegla s mjesta nesreće, no ipak su, nakon nekoliko sati obojica odvezeni u policijsku postaju u pratnji roditelja.

Ova strašna nesreća se dogodila u privatnoj Marini Pirovac gdje su, unatoč brojnim projektima, pješaci i dalje prisiljeni hodati po prometnici.

Podsjetimo, PU šibensko-kninska je ranije izvijestila i o još jednoj nesreći koja se dogodila jučer u podne u mjestu Podorljak pokraj Primoštena. Do nesreće je došlo kada je 37-godišnjak Volkswagenom skretao s glavne magistralne ceste ulijevo na sporednu cestu te oduzeo prednost vozilima iz suprotnog smjera uslijed čega je došlo do udara u motocikl Yamaha.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač motocikla prebačen je na liječenje u Opću bolnicu Šibenik gdje je zadržan na liječenju. Protiv 37-godišnjaka će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Pixabay/Ilustracija

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.