Nova stranica www.potres-help.com

02.01.2021. 20:09:00

Udruga hrvatskih branitelja RH nastavlja s ciljanom pomoći stradalnicima potresa. Želja je vodstva Udruge i svih njezinih članova konkretno i kontinuirano dopremati svakome pojedincu ono što mu najviše treba, zbrinuti svakog čovjeka koji nam se obrati, ne ostaviti ga samog. Mnogi koji pomažu ne pitaju za radno vrijeme, vikend ili praznik. Važno je naglasiti kako se i malim može značajno pomoći jer nitko sam ne može spasiti cijeli svijet, ali može pružiti ruku susjedu u nevolji. Također, valja istaknuti da je stradalnicima neugodno tražiti pomoć jer na to nisu navikli. A potrebni su svega – kamp kućica, kontejnera, crijepova, građevinskog materijala, pokrivača, ogrjeva, hrane za odrasle i male bebe, higijenskih potrepština, odjeća za bebe, pelena i slično.

UHB RH surađuje pritom i sa relevantnim institucijama, drugim udrugama, volonterima, pojedincima, mladima itd.

Na ovom mjestu stoga objavljujemo link na danas oformljenu stranicu https://www.potres-help.com/ , koja je nastala kao dobra ideja jedne grupe volontera. Stranica izgleda poput malog oglasnika, a na njoj se objavljuju podaci o obiteljima koje trebaju pomoć.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.