NOVA ZORA !!!

13.11.2021. 15:22:00

Cijenjeni moj hrvatski narode vrijeme je za naše zajedništvo a ne za podjele koje su nas u ovo jadno i nakaradno stanje dovele !!!
Dok se svi zajedno protiv ove nakaradne Vlade i njenih satelita ne dignemo i ne pokrenemo neće nam hrvatske zore svitati niti će nas hrvatsko sunce grijati !!!
Jer, sve se radi da nas što manje ima i da u svojoj zemlji pokorne sluge budemo !!!
Ova situacija nije bezazlena niti ima naznaka da će uskoro prestati dapače !!!
Njihov obruč sve više nas steže i pitanje je u što će se još ova nezahvalna situacija pretvoriti ???
S toga, narode moj, vrijeme je da svoju sudbinu u svoje ruke uzmemo kako bi nam nova zora svanula a ne da o njihovim mrvicama i o njihovoj milostinji ovisimo !!!
U našoj zemlji najljepše zore sviću i dozvolimo suncu da nas svih jednako svojim zrakama obasja i grije a ne samo odabrane !!!
Država to smo MI a dotični svom narodu moraju služiti a ne njime vladati i u pokorne sluge nas pretvarati !!!
Dosta je njihove samovolje i krajnje je vrijeme da im narod SVOJU SNAGU POKAŽE !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.