Novi detalji noćnog paleža u Cresu. Zapaljen je auto načelnika policijske postaje Mali Lošinj, traje očevid

12.04.2023. 09:52:00

Gazilj se na čelu otočne policije nalazi od 2017. godine. Planuo je i auto u vlasništvu još jednog policajca koji živi u istoj ulici. 

Policija nastavlja istragu noćašnjeg paleža automobila u Cresu, gdje su izgorjeli automobili u vlasništvu dvojice policijskih službenika.

Prema neslužbenim, ali pouzdanim informacijama, jedan od zapaljenih automobila u vlasništvu je Josipa Gazilja , načelnika Policijske postaje Mali Lošinj, koja obuhvaća i ispostavu u Cresu. On se na čelu otočne policije nalazi od 2017. godine.

Drugi automobil pripada policajcu Daliboru B. . Obojica policijskih službenika žive u istoj zgradi u Cresu.

Požari u razmaku četiri sata

Prema do sada utvrđenom, požari su se izbili tijekom noći, au jednom slučaju požar je zahvatio te su nastala oštećenja i dva vozila parkirana u blizini.

Izvori dobro upućeni u slučaju navode kako je do požara prvog automobila došlo pola sata iza ponoći u creskoj ulici Put Brajdi 15. Vatrogasci su brzo izašli na mjesto događaja, ali u ovom prvom slučaju automobil nije u potpunosti izgorio. Uglavnom je u plamenu stradao motorni prostor, a što su gasitelji brzo pogasili, ohladili i pregledali auto.

Drugi je auto planuo desetak minuta iza četiri sata samo 80-ak metara dalje i to na adresi Put Brajdi 7. Tamo je požar zahvatio i još dva parkirana auta.

Neslužbeno saznajemo da su dva automobila doslovno nestala u buktinji, a treći je pretrpio samo manja oštećenja koja su uslijed gornje linije.

Gorio BMW sutkinje i auto inspektora

U posljednjih nekoliko dana zabilježeno je više paleža automobila u Hrvatskoj. U nedjelju je oko 6 sati u Osijeku izgorio BMW u vlasništvu sutkinje osječkog Županijskog suda Vlaste Šimenić Kovač . Ona je javnosti poznata po više eksponiranih sudskih postupaka.

Dan kasnije je izgorio parkirani auto u Splitu, a naknadno se doznalo da je vlasnik vozila zaposlenik Državnog inspektorata.

Izvor: Novi list

Izvorni autor: NL/Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.