Novi šef Vinogradske kaže da se Dijana Zadravec vraća na posao i da ide na drugo radno mjesto

24.06.2021. 19:17:00

Davor Vagić, novi ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice govorio je o stanju u toj bolnici i otkrio da se Dijana Zadravec se vraća u KBC

“Pručio sam izvješća inspekcije Ministarstva zdravstva i HZZO i moram reći da se ne vide nikakve velike nepravilnosti. Ima par manjih nepravilnosti koje nisu povezane s ovim i koje naše službe dovode k tome da se riješe. Nije bilo nikakvih značajnih nepravilnosti”, istaknuo je Vagić za N1.

Dodao je da se čekaju i izvodi iz DORH-a.

“Drago mi je da su prvi rezultati zdravstvene inspekcije dobri, ali čekamo i daljnje izvide za koje očekujemo da će biti što prije gotovi.”

Dijana Zadravec se vraća u KBC, a Vagić je otkrio i na koju poziciju.

“Želim da kolegica Zadravec što prije ozdravi, to je prvo što želite nekome na bolovanju. Zadravec više nije predstojnica Zavoda za radiologiju, ona ide na drugo mjesto, na Odjel za neuroradiologiju”, rekao je.

Zadravec je u ranijem medijskom istupu rekla da će Vagić postati novi ravnatelj na što je on tada odgovorio da nema tu ambiciju.

“Kad sam dao zadnji intervju vašoj kolegici, to je bilo prije otvaranja natječaja, rekao sam da ne razmišljam o tome. Tada je bila takva situacija u bolnici da nisam razmišljao o tome. Kad je počeo natječaj, nakon razgovora s mojom ekipom oko organiziranja stacionara Arena Zagreb kao jednog dobrog projekta, u razgovoru s njima naprosto sam se odlučio da ta znanja koja sam skupio, da se javim na natječaj sa svojim programom. Nikada nisam izričito rekao da neću, nego da ne razmišljam o kandidaturi”, pojasnio je.

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: V. P. P./Foto: Marko Lukunic

Autor: