NOVI ŠOVINISTIČKI ISPAD VEDRANE RUDAN: “U Hratskoj više nema ni Srba ni Cigana ni Židova, samo zločinci sa krvavim očnjacima”, Hrvate nazvala ubojicama i razbojnicima

12.09.2019. 17:00:00

Poznata velikosrpska aktivistica koja je bez posla u Hrvatskoj ostala zbog eklatantnog antisemitizma i rasističkih postova o Židovima, a koja je među ostalim poznata po krajnje šovinističkim, ratnohuškačkim i rasističkim tekstovima o Hrvatima i Hrvatskoj i po govoru mržnje koji prelazi sve ono što je Miloševićeva propaganda radila osamdesetih, Vedrana Rudan, ostavila je na svom blogu upis dostojan Mile Štule:

“Nitko normalan u ovoj zemlji ne misli da su Srbi bitni. U Hrvatskoj ih ima koliko i bakterija u mokraći zdravog čovjeka. “Nešto”. Ne bih znala to o bakterijama i mokraći da nisam jučer bila na sistematskom. Dakle, hrvatski Srbi s Pupovcem na čelu mala su skupina benignih bakterija.

Pa ipak se već tjednima od Pupovca traži da se “ispriča” jer je za ovu Hrvatsku rekao da je NDH ili nešto slično. Nije mi se dalo guglati da bih mogla citirati Nebitnog Čovjeka.

Što ja mislim, je li ova Hrvatska isto što i NDH? Naravno da nije kao što nisu ni moje namjere ozbiljne kad svojoj mački kažem da ću je ubiti ili mužu kažem da ću ga udaviti. Frustrirani ljudi u afektu svašta kažu, a Pupovac je s pravom frustriran jer se rodio u zemlji i živi u zemlji u kojoj su hrvatski Srbi ovih dana proglašavani rakom sa metastazama koji ždere jedinu nam i demokratsku nam i civiliziranu nam Hrvatsku.

Ej, nemojte me za*bavati. Nemojte me j*ti i ostavite Pupovca na miru. Pogledajte se u ogledalo, vi zapjenušani, vi divlji, vi kreteni, vi manipulatori, vi lažljivci, vi licemjeri. Vi “ubojice i razbojnici” kako vas je zvao Krleža. Znam, pitate, tko je Krleža.

Tko ste vi, vladari Hrvatske? Vi ste silovatelji. Vi ste suspektni kriminalci, zato jer su svi hrvatski sudovi na kolektivnom doživotnom godišnjem odmoru. Vi ste pravomoćno osuđeni ratni zločinci. Vi ste lopovi. Vi ste lažljivci. Vi djeci u Medačkom Džepu, na prvi dan škole, prodajete priču kako je naš ratni zločinac koji je hladnokrvno bespomoćnoj ženi pucao u glavu nacionalni heroj.

Vi, vladari Hrvatske, nekad gologuze protuhe, imate vile, dvorce, ogroman keš, poslujete s Državom, šurujete s Crkvom. Crkva u Hrvata je leglo lopina, pedofila i pedera koji proklinju homoseksualce i mrze žene.

Vi takvi sudite nekome jer se usudio reći rečenicu da je Hrvatska NDH, ili tako nešto, očajan i bespomoćan pred nasiljem koje se valja našim ulicama. Svatko normalan zna da Hrvatska, da i hoće, ne može biti NDH. Nema u njoj više ni Srba ni Židova ni krivomislećih Hrvata. Čak i Cigani iz nje bježe.

U Hrvatskoj danas živi sirotinja koja nema kamo i zločinci koji krvavim očnjacima komadaju sirotu nam domovinu. Odvratne hijene skreću pažnju izluđenog naroda sa njegove nesreće na Pupovčevu rečenicu.

Neš ti taktike. Nismo se uhvatili na ješku, ali smo kukavice. Već trideset godina odbijamo se suočiti s istinom i učiniti nešto da nam ne bude normalno da se optuženi kriminalac kandidira za predsjednika, da nam svećenik jebe desetogodišnjeg sina, da nam ratni zločinac ostane heroj, da nam se Glavaš, još jedan u nizu “suspektnih” zločinaca, nešto govori u Saboru.

NDH je bila čista fašistička država. Ova Hrvatska je prljava do boli, prljava do očaja, prljava da umreš od smrada i srama. Hrvatska je samo prljava država.

Samo?”

Blog je ilustrirala slikama hijena, aludirajući da su Hrvati hijene, što je otprilike u rangu propagande Adolfa Hitlera koja je kao štakore ili hijene prikazivala Židove. Ovdje valja podsjetiti da je Vedrana Rudan karijeru počela za rata na Radio Rijeci govoreći kako kroz kordone krezubih ustaša može doći do voljenog i mirotvornog Beograda, a danas uglavnom podržava i predvodi velikosprske kampanje mržnje protiv Hrvata i Hrvatske, preko beogradskih medija za koje piše.  Vedrana Rudan nastupa kao odvjetnik Srbije, zemlje s kontinuitetom zločinačke, fašističke i ekspanzionističke politike, u kojoj ratni zločinci sjede u parlamentu i u kojoj se hrvatska manjina doslovce protjeruje kampanjama zastrašivanja i difamacija, u kojoj manjine općenito nemaju nikakva prava osim deklarativnih, te piše o “fašizmu” u Hrvatskoj u kojoj je Pupovac takoreći stvarni vladar!

Izvor: Priznajem.hr/Foto:screenshot

Autor: