Novi veliki problemi za Dalićevu momčad; zbog ozljede otpao najstandardniji reprezentativac

04.09.2021. 15:10:00

Izborniku Zlatku daliću tijekom subotnjeg prijepodneva stigla je još jedna loša vijest. Osim što je potvrđeno da Joško Gvardiol neće biti na dispoziciji, zbog ozljede je otpao i golman Dominik Livaković

S puno problema bori se izbornik Dalić u ovom mini-ciklusu kvalifikacija za odlazak na SP 2022. godine.

Naime, već su prije otpali Luka Modrić i Ante Budimir, koji su ozlijeđeni, a uoči utakmice protiv Rusije ozlijedio se i Joško Gvardiol. Novi udarac za reprezentaciju stigao je ove subote kad je na dodatnim pregledima utvrđeno da ni Dominik Livaković neće moći igrati.

Jedan od najstandardnijih Dalićevih igrača i čvrsta okosnica obrane, već u Moskvi imao je problema s mišićem, a onda mu se stanje pogoršalo na treningu u petak, kada je ranije otišao s njega. Naime, na pregledu se vidjelo da mu je stradao aduktor.

Kako piše na stranici Hrvatskog nogometnog saveza, Livaković će s reprezentacijom otputovati u Split, te će se vidjeti hoće li moći konkurirati za utakmicu protiv Slovenije (7. rujna).

Daliću su na raspolaganju Simon Sluga iz Lutona i Osijekov golman Ivica Ivušić. Slugi bi to bio četvrti nastup za Hrvatsku, a Ivušiću debitantski.

Izvor: tportal.hr/Foto: EPA

Izvorni autor: S.Š. / Foto: YURI KOCHETKOV

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.