Novinara Index-a Vladimira Matijanića smeta istina koju iznose i svjedoče o vukovarskim strahotama hrvatski branitelji Damir Plavšić i Damir Markuš Kutina

15.12.2019. 11:01:00

Poštovani novinaru Vladimire Matijaniću neću puno vremena gubit na vas samo ću vam postavit nekoliko kratkih pitanja vezano za sramotni članak koji ste objavili u Index-u, pod nazivom "IMAMO AUDIO Vukovarski veteran djeci u školi priča o silovanjima i masakrima";

Jeste li u i jednom dijelu izlaganja i svjedočenja gosp. Damira Plavšića kao i gosp. Damira Markuša naišli na laž i lažna svjedočanstva krenuvši od svjedočenja obrane, silovanja, ubijanja i na koncu zatočeništva u Srbskim koncentracijskim logorima te mirne reintegracije?

NISTE!

DAKLE NISU SADILI U TO VRIJEME TULIPANE I OBRAĐIVALI ORANICE VEĆ BRANILI DOMOVINU UNUTAR NJEZINIH TERITORIJALNIH GRANICA KAO I HRVATSKI NAROD BEZ OBZIRA NA NACIONALNU PRIPADNOST!

Pa ako nema laži a sve izgovoreno je toliko umanjeno, ublaženo i općepoznato kako to da se kao istraživački novinar niste nikada upitali zašto to isto ministarstvo obrazovanja nije ništa poduzelo a kamoli napravilo program u kojem će naša djeca učiti kako i na koji način je 90-tih godina obranjena i na koncu oslobođena država Hrvatska od najezde lokalnih velikosrbskih pobunjenika, četnika, četničkih i velikosrbskih dobrovoljaca iz Srbije te JNA treće vojne sile u Europi?!

Gospodine Vladimire Matijaniću zašto vas, vašeg vlasnika Matiju Babića i cijelu redakciju medija “INDEX” toliko smetaju živi svjedoci i heroji tog vremena, zašto vas toliko smeta istina koju iznose i svjedoče ti svjedoci i heroji tog vremena, ISTINA koja se dogodila u domovinsko obrambenom ratu a ne smetaju vas SPODOBE, NELJUDI KOJI SU TA ISTA ZVJERSTVA POČINILI I DANAS SE SLOBODNO ŠEĆU OVOM DRŽAVOM HRVATSKOM A POSEBNO TIM GRADOM VUKOVAROM?!

Gospodine novinaru Vladimire Matijaniću ovakav način pisanja i ovakve optužbe koje ste vi napisali i objavili protiv Vukovarskih svjedoka i heroja tog vremena u uređenom i kulturnom svijetu bi završile optužbom na sudu u sudskom procesu gdje bi bili optuženi i osuđeni kao novinari koji rade u sustavu KOS-a (kontra obavještajne službe) i ovom prilikom pozivam sve državne institucije da žurno postupe po istom te adekvatno sankcioniraju vaše djelovanje kao i medija za kojeg radite!

Josip Deur

Izvorni autor: Josip Deur/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.