Objavljeni detalji strašne nesreće, prijatelji se opraštaju od poginulih supružnika: ‘Neka su vam lake nebeske ceste‘

19.09.2021. 14:35:00

‘Prijatelji naši neka su vam lake nebeske ceste. Iskrena sućut obitelji i moto klubu‘, piše u objavi Moto Kluba Kumovi Virovitica

Policija je objavila detalje stravične prometne nesreće u kojoj su sinoć oko 19.20 sati u Končanici smrtno stradali supružnici iz Virovitice koji su bili na motociklu, a dvoje ljudi iz Opel Corse lakše je ozlijeđeno, piše MojPortal.hr.

Iskočila mu srna

Prema njihovom izvješću, 49-godišnjak je u subotu oko 19.20 sati upravljao motociklom virovitičkih registracijskih oznaka kroz Končanicu iz smjera Donjeg Daruvara prema Velikim Zdencima.

Dolaskom do kućnog broja 68 na cestu je iskočila srna. 49-godišnji muškarac je prednjim dijelom svog motocikla udario u srnu, nakon čega je prešao na lijevu kolničku traku i udario u prednji dio osobnog automobila daruvarskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 72-godišnji muškarac s daruvarskog područja.

image
Dvoje putnika iz Opela prebačeno je u bolnicu, ali nisu u živtnoj opasnosti
 MojPortal.hr

Osobni automobil je sletio u desni putni jarak te je prednjim dijelom udario u betonski stup niskonaponske električne mreže. Uslijed udara 49-godišnjak je pao s motocikla na poklopac motora osobnog automobila, dok je 42-godišnja putnica na motociklu od siline udarca preko osobnog automobila pala na kolnik.

image
Motocikl je potpuno uništen
 MojPortal.hr

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuli su 49-godišnji motociklist, njegovu 42-godišnju putnicu su djelatnici daruvarske Hitne medicinske pomoći bezuspješno reanimirali, dok je srna odbačena u desni putni jarak gdje je uginula.

72-godišnji vozač osobnog automobila je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 0,24 g/kg.

Zadržani na liječenju

Zbog zadobivenih ozljeda on i njegova 66-godišnja putnica su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar. Tamo je utvrđeno da su zadobili lakše tjelesne ozljede i zadržani su na daljnjem liječenju, piše MojPortal.hr.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika ove policijske uprave te je naložila obdukciju tijela poginulih osoba.

image
Policija je blokirala promet u oba smjera zbog očevida
 MojPortal.hr

Dionica državne ceste D-5 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 19.45 do 00.30 sati, a promet se odvijao zaobilaznim pravcima.

Kako doznajemo, u nesreći su smrtno stradali supružnici Vitomir i Katarina Bubnjić iz Virovitice od kojih su se kasno sinoć na Facebook stranici Moto Kluba Kumovi Virovitica oprostili njihovi kolege.

image
Tragično stradali supružnici Katarina i Vitomir Bubnjić iz Virovitice
 Moto Klub Kumovi Virovitica

- Prijatelji naši Vitomir i Katarina Bubnjić neka su vam lake nebeske ceste. Iskrena sućut obitelji i moto klubu. Svi prijatelji, moto klubovi i simpatizeri mogu doći u nedjelju poslije 17 sati u prostorije moto kluba Kumovi na Šištat - piše u objavi.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Moj portal

Izvorni autor: Moj portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.