Objavljeni javni natječaji za zapošljavanje u Podružnici Petrinja Veteranskog centra

04.02.2023. 09:24:00

Radi zapošljavanja u Veteranskom centru dana 1.2.2023. godine raspisani su javni natječaji:
  • Javni natječaj za imenovanje voditelja podružnice Petrinja Veteranskog centra, na mandat od četiri godine
  • Javni natječaj za zapošljavanje: socijalnih radnika, psihologa, kineziologa, stručnih suradnika, stručnog referenta, fizioterapeuta, radnih terapeuta, prvostupnice sestrinstva, medicinskih sestara/tehničara i njegovateljica, na neodređeno vrijeme, u Podružnici Petrinja Veteranskog centra.


https://veteranskicentar.hr/2023/02/01/javni-natjecaji-za-zaposljavanje-u-podruznici-petrinja-veteranskog-centra-objavljeni-1-2-2023-godine/ 

Javni natječaji za zapošljavanje u Podružnici Petrinja Veteranskog centra, objavljeni 1.2.2023. godine

Radi zapošljavanja u Veteranskom centru raspisuju se javni natječaji:

  • Javni natječaj za imenovanje voditelja podružnice Petrinja Veteranskog centra, na mandat od četiri godine 
  • Javni natječaj
     za zapošljavanje: socijalnih radnika, psihologa, kineziologa, stručnih suradnika, stručnog referenta, fizioterapeuta, radnih terapeuta, prvostupnice sestrinstva, medicinskih sestara/tehničara i njegovateljica, na neodređeno vrijeme, u Podružnici Petrinja Veteranskog centra. 
  • Obrazac prijave 
    na javni natječaj

Vrijeme i mjesto održavanja razgovora (intervjua) s kandidatima za imenovanje voditelja podružnice te vrijeme i mjesto održavanja pisane provjere sposobnosti kandidata za zapošljavanje na neodređeno vrijeme u Podružnici Petrinja bit će objavljeni na mrežnoj stranici Veteranskog centra veteranskicentar.hr i Ministarstva hrvatskih branitelja branitelji.gov.hr, najmanje tri dana prije održavanja istih.

Za pisanu provjeru sposobnosti kandidata nisu predviđeni pravni izvori jer se pisano testiranje sastoji od rješavanja zadataka u kojima će kandidati morati primijeniti stečeno stručno znanje i iskustvo.

 


 

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Izvorni autor: MHB/Foto: MHB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.