Od ponedjeljka na HRT-u svakodnevni prijenos mise u 18 sati

21.03.2020. 13:38:00

Na inicijativu Hrvatske biskupske konferencije (HBK), Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 23. ožujka uvodi, uz izravne prijenose redovnih nedjeljnih misa na HTV1 i HRA1, i svakodnevne izravne prijenose misa u 18 sati na svom Trećem programu HTV-a (HRT-HTV3) i Trećem programu Hrvatskog radija (HRT-HR3).

Mise će se služiti samo uz nazočnost kamera i ekipe Hrvatske radiotelevizije iz crkve Sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu, i trajat će oko 35 minuta.

Time će, nakon odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja, HRT omogućiti svakodnevno emitiranje misa na svom Trećem programu Hrvatske televizije i Trećem programu Hrvatskog radija, poručio je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Prijenose će se moći pratiti i preko multimedijske usluge HRTi, objavljeno je na mežnim stranicama HRT-a.

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.