Od respiratornog aresta umrla curica (1,5) u Grubišnom polju

17.10.2021. 16:35:00

Unatoč naporima svih liječnika i medicinskih sestara, koji su se borili za maleni život, djevojčici, nažalost, nije bilo spasa. Nije pomogla ni višestruka reanimacija, kojoj se pristupilo već po dolasku u dom obitelji

Djelatnici hitne medicinske pomoći iz Grubišnog Polja odmah nakon poziva obitelji krenuli su na teren i po dolasku zatekli dijete koje više nije pokazivalo znakove života. Odmah je obaviještena i hitna medicinska pomoć u Virovitici, kao i pedijatrijski i anesteziološki tim u virovitičkoj bolnici, piše ICV.hr.

Virovitičkoj bolnici inače gravitiraju pacijenti s tog područja, pa su timovi spremno dočekali vozilo koje je stiglo s djetetom.

Unatoč naporima svih liječnika i medicinskih sestara, koji su se borili za maleni život, djevojčici, nažalost, nije bilo spasa. Nije pomogla ni višestruka reanimacija, kojoj se pristupilo već po dolasku u dom obitelji te nastavilo tijekom transporta i po dolasku u Viroviticu. 

Djevojčica je preminula uslijed respiratornog aresta pa su liječnici na kraju samo mogli konstatirati smrt. Detalji ove teške tragedije bit će poznatiji nakon obdukcije. 

Izvor: 24sata/ Foto: Ivan Grgat/24sata

Izvorni autor: Bruno Serdar/24sata/ICV.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.