Od utorka skuplje gorivo

29.01.2023. 14:40:00

Uskoro stiže i zabrana trgovanja ruskim derivatima pa se poskupljenje i očekivalo, ali za sad ipak, čini se, neće biti drastičnije dizanje cijena goriva. Od utorka se očekuje i službena promjena cijena na benzinskim crpkama

RTL Danas doznaje – od utorka idu nove cijene goriva te bi litra Eurosuper 95 trebala poskupjeti za sedam centi, dok bi litra dizela trebala biti pet centi viša.

Trenutačno litra Eurosuper 95 košta 1,34 eura pa bi, uz ovo povećanje, od utorka nova cijena litre benzina trebala biti 1,41 eura.

Također, litra dizelskog goriva sada je 1,46 eura pa bi nova cijena trebala biti 1,51 eura.

RTL piše da 5. veljače na snagu stupa zabrana trgovanja ruskim derivatima pa se očekivalo da će poskupljenje biti i više, no čini se da to nije drastičnije utjecalo na podizanje cijena goriva. Nove cijene i službeno se očekuju u utorak.

Izvor: n1/ Foto: Pixabay

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.