ODOBREN BULJEV PRIJEDLOG Sinj ukida obvezno nošenje maski u školama

15.09.2021. 17:33:00

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj otkrio je na svom Facebooku da je Stožer civilne zaštite Grada Sinja prihvatio njegov prijedlog ukidanja obveznog nošenja maski u školama.

Prenosimo Buljevu objavu.

"STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA SINJA PRIHVATIO JE MOJ PRIJEDLOG DA SE UKINE OBVEZNO NOŠENJE MASKI U ŠKOLAMA!

Stožer civilne zaštite Grad Sinja kao nadležan Stožer prihvatio je moj prijedlog da se donese Odluka o preporuci ukidanja obveze nošenja maski za učenike, učitelje, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola na području Grada Sinja.

Smatram da je obveza nošenja maski u osnovnim i srednjim školama upitne svrhovitosti s obzirom da se učenici koje se obvezuje na nošenje maski druže za vrijeme velikog odmora, malih odbora i prije i poslije nastave ne poštujući nikakve epidemiološke mjere", poručio je sinjski gradonačelnik.

Izvor: Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: bl/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.