Održana posebna akcija darivanja krvi Hrvatske vojske

17.04.2020. 20:15:00

Hrvatski vojnici u vremenima krize izazvane koronavirusom organizirali posebnu akciju darivanja krvi kako bi pomogli narodu

Pripadnici Hrvatske vojske u vremenima krize izazvane koronavirusom u petak, 17. travnja 2020. organizirali posebnu akciju darivanja krvi kako bi pomogli narodu.

Brojni pripadnici Hrvatske vojske u vojarnama diljem Hrvatske sudjelovali su u humanitarnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi kako bi u ovim izvanrednim prilikama zbog pandemije koronavirusa i na ovaj način pružili pomoć potrebitima.

U suradnji sa Zavodima za transfuzijsku medicinu organizirana je ova posebna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u vojarnama u Zagrebu, Vinkovcima, Kninu, Petrinji i u Splitu, priopćio je MORH.

Hrvatska vojska uvijek pomaže narodu i na raspolaganju je uvijek kad je to potrebno

Hrvatska vojska uvijek pomaže narodu i na raspolaganju je uvijek kad je to potrebno.

Pripadnici Hrvatske vojske, pojedinci i postrojbe, i inače često sudjeluju u brojnim akcijama humanitarnog karaktera, a sada, u ovim izvanrednim vremenima krize izazvane koronavirusom žele dati još i više.

Savjetnik načelnika Glavnog stožera za zdravstvo brigadni general Boris Zdilar rekao je ovom prilikom kako se hrvatski vojnici uvijek rado uključuju u akcije dobrovoljnog darivanja krvi, te da u takvim akcijama sudjeluje nekoliko stotina hrvatskih vojnika, poručivši na kraju kako je Hrvatska vojska uvijek tu za svoj narod.

Foto:Hrvatska vojska

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:Hrvatska vojska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.