Odvjetnik Gulišija posjetio Josipu Rimac: A kako može biti? Čvrsta je žena, ali... Rekla mi je da je ona našla bubu

03.06.2020. 19:58:00

"A kako može biti? Čvrsta je žena, ali tko god da se nađe unutra nije najbolje", opisuje Vinko Gulišija stanje svoje klijentice Josipe Rimac. Ona trenutno sjedi iza rešetaka u Remetincu, a odvjetnik je najavio da će se žaliti na odluku o istražnom zatvoru. 

Rimac i dalje negira sve brojne optužbe koje joj se stavljaju na teret. 

"Da, ostaje pri tome cijelo vrijeme. Eventualno će s vremenom iznijeti više detalja obrane. Ja iskreno još uvijek ne znam što je sve u spisu, tek idući tjedan ću znati kad se sve kopira", kaže Gulišija.

Naveo je i kako ne vjeruje da je sve onako kako se navodi u medijima.

"Ne vjerujem, svatko može interpretirati razgovor onako kako hoćeš da ga se interpretira. Da se razumijemo, to su moja nagađanja, ne znam što je sve u spisu", dodao je. 

Tko je našao bubu?

Mediji su proteklih dana spekulirali da je Rimac angažirala stručnjaka ili privatnog detektiva specijaliziranog za detekciju takvih uređaja.

"Ona mi je rekla da je ona našla bubu. Nije mi govorila da je angažirala nekoga da joj to nađe," kazao je Gulišija, pišu 24sata.

Izvor: Direktno.hr/Foto:Dalibor Urukalović/PIXSELL

Izvorni autor: bkk/Denis Mahmutović/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.