OGLASILA SE DJEVOJKA NESTALOG MATEJA: Otkrila detalje putovanja u Beograd, jednu stvar oštro odbacuje: ‘To nije on!’

06.01.2022. 09:45:00

Sedmi je dan potrage za nestalim Matejem Perišom (27) iz Splita kome se svaki trag izgubio u Beogradu.

Sve raspoložive policijske snage tragaju za nestalim Splićaninom, ronioci i spasioci češljaju rijeke i obale.

Matejevi najbliži i dalje ne gube nadu da će se Matej pojaviti živ i zdrav, o čemu je već posvjedočio i njegov otac Nenad Periš koji od nedjelje boravi u Beogradu.

Matejeva djevojka Sanja sada je otkrila nove pojedinosti o svom nestalom dečku. S njom je u kontakt stupio novinar Kurira. Između ostalog, kazala je i da je on mjesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu.

Kako je rekla, nikakva svađa među prijateljima nije uzrok problema niti okidač za bilo što. Posvjedočila je da poznavala trojicu od šestorice prijatelja s kojima je otišao u Beograd.

Kaže, radi se o prijateljima iz osnovne škole, doček su planirali šest mjeseci, a jedino nije znala da će im se priključiti i ostala trojica. Nije izgubila nadu da će ga pronaći. Isključila je svaki mogućnost povezivanja Mateja s nekom nedozvoljenom supstancom jer tvrdi, to nije on. Sanja kaže, ni Matejeva majka nije izgubila nadu.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Screenshot Dnevno

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.