Oglasila se Tramišak: Ostvaruje se prva prijetnja, ali nisam zastrašena

21.01.2023. 09:05:00

Bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak oglasila se na društvenim mrežama nakon što se u petak vratila kao saborska zastupnica.

Nataša Tramišak reagirala je na Facebooku na medijske napise u kojima stoji da resor ostavlja “u neredu”. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

”Razvlačit ćemo te po blatu!” Prijetnja je koja se ostvaruje pisanjem laži o javnim osobama, političarima.

Nisam zastrašena, naprotiv.

O softveru eFondovi i problemima koje sam zatekla u istome, od najbržeg prsta do izloženosti osobnih podataka svih korisnika, mediji su već izvještavali, a sami korisnici softvera i bespovratnih EU sredstava dostavljali im dokaze.

O pokrenutom procesu 2019. godine, tko isti softver održava, kakvi su ugovori potpisani tih godina na iznose veće od 32 milijuna kuna i radi čega održavanje softvera do datuma mog odlaska s mjesta ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU nije ministarstvo plaćalo nikome, čak niti Fini (sve je ostalo na 0,00 kn izvršavanja tijekom tih 18 mjeseci), te kako softver nije u nikakvom problemu za održavanje već ga se takvim želi prikazati, obavijestila sam nadležna istražna tijela, kako o samom softveru, tako i DORH o prijetnjama.

Iako više nisam na dužnosti ministrice, nadam se da imam pravo na zaštitu kao i svaki drugi građanin ove države jer ovo je bila tek prva izgovorena prijetnja, ali prijetnja koja se ostvaruje.

To je sve što mogu sada reći.”

Podsjetimo, Hrvatski sabor u petak je odobrio bivšoj ministrici regionalnog razvoja i fondova EU Nataši Tramišak da aktivira svoj zastupnički mandat i vrati se u zastupničke redove HDZ-a iz kojih odlazi Ivan Radić, osječki gradonačelnik.

Izvor: n1/ Foto: fb Nataša Tramišak

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.