Kiša i grmljavina zahvatili su Zagreb i okolicu

29.08.2023. 15:23:00

Nastavak je to tmurnog i kišovitog vremena koje je jučer zahvatilo Istru i Kvarner. Oluja je stvarala pijavice, a jaka kiša praćena vjetrom oštetila je krovove i stabla, piše 24sata

Gusti crni oblaci nadvili su se nad Zagrebom i zagrebačkom županijom iza 14 sati. Kiša praćena grmljavinom zahvatila je okolicu Zagreba.

Na stranici Rain alarm može se vidjeti kako je veliki oblak stigao iz Slovenije te se na našem području dodatno formirao.

24sata
Foto: Rain Alarm

Nastavak je to tmurnog i kišovitog vremena koje je jučer zahvatilo Istru i Kvarner. Oluja je stvarala pijavice, a jaka kiša praćena vjetrom oštetila je krovove i stabla.

Diljem Istre vatrogasci su imali desetke intervencija zbog poplavljenih kuća. Jako jugo cijeli dan je u mjestima na obali bacalo brojne brodice na obalu, a nevrijeme je popodne oštetilo i brojne kuće u Orahovici.

Izvor: 24sata/Foto:video screenshot/24sata

Izvorni autor: PDN/24sata/Ivan Štengl

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.