‘Operativni plan i program Republike Hrvatske u obrani od poplava’

18.05.2023. 18:21:00

Mnogi dijelovi Hrvatske bore se s poplavama. Najteže je na području Hrvatske Kostajnice i Karlovca, a vrhunac se tek očekuje jer su pale ekstremne količine kiše. ..

Milivoj Lokas još prije tri godine mjerodavnim institucijama ponudio je svoj OPERATIVNI PLANI I PROGRAM REPUBLIKE HRVATSKE U OBRANI OD POPLAVA, međutim, kako tvrdi, nikada nije dobio odgovor niti povratni komentar, piše Kamenjar.com.

S obzirom na aktualnu situaciju ponovo se po ovom pitanju oglasio na društvenim mrežama:

Da Institucije Republike Hrvatske nemaju OPERATIVNI PLAN I PROGRAM REPUBLIKE HRVATSKE U OBRANI OD POPLAVA, ni riječ ne bih kazao.

Kako Institucije RH imaju Plan obrane od poplave (u ravničarskim područjima”, tada moram reagirati makar s ovim upisom tj. javnom objavom o nesposobnosti i/ili “diverzijom” Plana!

Gospodo, vi koji ste primili Plan, jeste li ga i pročitali, razumjeli , …ili samo IGNORIRALI?! Jeste li se zapitali koliko će to koštati Republiku Hrvatsku? Hoćete li to platiti iz osobnog džepa – računa? napisao je Lokas,

‘OPERATIVNI PLANI I PROGRAM REPUBLIKE HRVATSKE U OBRANI OD POPLAVA’ sad je dostupan i JAVNO!

Click to access 2_OPERATIVNI-PLAN-I-PROGRAM-REPUBLIKE-HRVATSKE-U-OBRANI-OD-POPLAVA.pdf

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:video screenshot/N1

Izvorni autor: PDN/Kamenjar.com/Ivan A

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.