Osječani oduševljeni Thompsonovim nastupom: ‘Obožavam njegove pjesme, koncert je bio savršenstvo!’

16.05.2022. 19:07:00

Nakon pet godina, Marko Perković Thompson vratio se u Osijek i pred punom dvoranom Gradski vrt održao koncert koji je trajao više od dva sata. U prekrasnom ambijentu kojeg su zajedno stvorili Marko, njegov bend i publika uživali su svi, a grla se nisu štedjela, kako je objavila Slavonska televizija.

Mada se njegove pjesme ne vrte po radijskim postajama, te je doživio brojne zabrane, Marko Perković Thompson uvjerljivo je jedan od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj. Na koncertu se skupila mlada, ali i nešto starija publika, koji su uglas pjevali njegove pjesme i znali sve stihove, prenosi Narod.hr .

Publika o koncertu

“On je jedini hrvatski pjevač koji izvodi domoljubne pjesme i hvala mu na tome. Ova današnja večer je bila izvanredna.”

“Odlično je bilo. Volim slušati njegove pjesme već dugi niz godina i rado se odazivam na njegove koncerte, pogotovo kad je u Slavoniji.”

“Koncert je bio izniman. Ja obožavam Thompsona i svaka njegova pjesma me podsjeća na mladost i na lijepe dane i na drage ljude. Ja sam oduševljena. Atmosfera je predivna od početka do kraja bila. Ne znam što bih drugo rekla osim savršenstvo.”

Posjetio suborca

Thompson je nakon nastupa u Osijeku iskoristio priliku i posjetio svog suborca iz samostalnog voda “Bojna Čavoglave” Stipu Pejkovića i njegovu prekrasnu obitelj. Stipe je nakon Domovinskog rata iz svog Zadvarja (Šestanovac) otišao u Osijek gdje je zasnovao obitelj.

U gostima kod HOS-a

Nakon koncerta u prepunoj dvorani Gradski vrt u Osijeku, Thompson je u Belom Manastiru posjetio i članove Udruga dragovoljaca HOS-a “Baranja” UDHOS Baranja.
Udruga dragovoljaca HOS-a Baranja je braniteljska udruga osnovana 17. veljače 2019. godine i aktivna je na cijelom području Baranje. U svojim redovima okuplja sve hrvatske branitelje, pripadnike ZNG, HV, MUP, 9. Dom. pukovnija, simpatizere i podmladak.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.