Oštra reakcija Karoline Vidović Krišto, Josipa Deura i Željka Maršića-Zenge na prijetnje saborskom zastupniku i hrvatskom branitelju Stevu Culeju

15.03.2020. 09:17:00

Nakon što je objavljen govor saborskog zastupnika Steve Culeja (HDZ) pod naslovom “Bela lađa nadam se da nikada neće zaploviti sa Boškom Poljakom NP Krka“, Culejev govor nekim osobama očito nije legnuo kako treba, poglavito jer je spomenuo i hrvatsku braniteljicu Ljiljanu Zmijanović koja, iako je imala sve uvijete nije zaposlena u toj ustanovi, te je zaprimio poziv sa nepoznatog broja tajnovitog muškarca koji je izgledao prijeteći.

Na cijeli događaj oštro su reagirali Karolina Vidović Krišto, Josip Deur i Željko Maršić-Zenga svojim objavama koje Vam prenosimo u cijelosti:

Samo su tri portala prenijela vijest o istupu saborskog zastupnika Steve Culeja koji je govorio o slučaju NP Krka i o Ljiljana Zmijanović - Braniteljski portal, koji je noćas hakiran, Portal Dnevnih Novosti i nacionalno.hr.

Još od prošlog ljeta nas nekoliko pojedinaca i medija ukazujemo na činjenicu kako ministar Ćorić mimo odluke suda opetovano postavlja Nelu Slavicu na mjesto ravnateljice NP Krka iako je navodno plagirala program rada u natječajnoj dokumentaciji. Nela Slavica ima daleko slabije reference od kandidatkinje dr. sc. Ljiljane Zmijanovic, koja je uz to što ima najbolje reference i dragovoljac Obrambenog Domovinskog rata s više od 500 dana borbenog sektora. HDZ-ov ministar mimo svega na mjesto (vd) ravnateljice postavlja opetovano Nelu Slavicu koja je navodno bila i članica HNS-a i HDZ-a, a sustavno ponižava braniteljicu i doktoricu znanosti Ljiljanu Zmijanovic, koja je već po ne znam koji put primorana na sudu tražiti pravdu. Dosadašnje je pravne bitke sve dobila. Ipak, ovaj slučaj, koji prema mom sudu premašuje sve dosadašnje ministarske afere ove Vlade, Ćorića nije koštao ministarske pozicije, a vijesti o ovoj sramotnoj trakavici iživljavanja na dr.sc. Zmijanovic nije popraćen u Main-stream medijima.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.