OSVANULA RATNA FOTKA MAJE SEVER! Evo kako se ’92. našla među nizozemskim dragovoljcima

11.01.2023. 10:59:00

Vrlo zanimljivu i lijepu fotografiju iz Domovinskog rata na kojoj vidimo Maju Sever u njezinim novinarskim počecima, objavila je stranica Zahvala stranim dragovoljcima Domovinskog rata.

Na fotografiji su, kažu, pripadnici 1. Nizozemske dragovoljačke postrojbe pri 118. brigadi HV-a, snimljeni otprilike u ovo doba 1992. na položajima u okolici Perušića.

“Maja je čula za odvažne strane dragovoljce”
Foto: Zahvala stranim dragovoljcima Domovinskog rata
“Na fotografiji je i mlada novinarka HTV-a Maja Sever, koja je čula za odvažnu i važnu borbenu skupinu stranih dragovoljaca iz Nizozemske te se uputila s TV ekipom kako bi napravila dobar prilog o njima. Prilog je uskoro emitiran na HTV, no ratne okolnosti promijenile su se i postrojba je, nažalost, rasformirana, no nikada zaboravljena od žitelja Gospića i Perušića, kao i svih nas koji cijenimo doprinos stranih dragovoljaca u obrani hrvatske slobode.”

 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: S.V./Foto: Zahvala stranim dragovoljcima Domovinskog rata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.