OTAC KOJEG SUMNJIČE DA JE UBIO DJECU PRENOĆIO U PRITVORU: Danas će ga ispitati, dobit će i prevoditelja

28.09.2021. 09:47:00

Otac kojeg se sumnjiči da je u noći na subotu ubio svoje troje djece u zagrebačkim Mlinovima u ponedjeljak poslijepodne otpušten je iz bolnice i uhićen.

Navečer istog dana odveden je na kriminalističko istraživanje, a nakon noćašnjeg pritvora danas će biti ispitan.

S obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, tijekom ispitivanja uhićenom će biti osiguran prevoditelj, a nakon ispitivanja, uhićeni će biti predan pritvorskom nadzorniku, a županijskom državnom odvjetniku biti podnesena kaznena prijava, javlja N1.

Podsjetimo, u subotu oko 2 sata u stanu u zagrebačkim Mlinovima pronađeno je troje ubijene djece i njihov 56-godišnji otac koji je pokušao počiniti samoubojstvo te je prevezen na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica. Majka ubijene djece u vrijeme ovog stravičnog zločina koji je potresao Hrvatsku i čitavu regiju nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno/N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.