Otkrili novi podatak: Matejev mobitel je prestao raditi kod restorana na Sava promenadi

10.01.2022. 14:25:00

ZABILJEŽENO NA BAZNOJ STANICI

Bazne stanice pokazuju da se mobitelu gubi trag upravo tu, u blizini restorana. Pretpostavlja se da je mobitel prestao raditi kad je ušao u vodu, kaže prenosi 24sata .

Bazne stanice potvrdile su da se mobitel Mateja Periša ugasio u blizini restorana na Sava promenadi, odnosno, da je tamo registriran zadnji put.

Na snimci koja je ranije objavljena vidi se da Matej nakon što je trčao po Karađorđevoj i ulicama oko Beton hale, dolazi do restorana na Sava promenadi, gdje je navodno ušao u vodu. Za tu informaciju nema nikakve službene potvrde.

- Bazne stanice pokazuju da se mobitelu gubi trag upravo tu, u blizini restorana. Pretpostavlja se da je mobitel prestao raditi kad je ušao u vodu.

Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.