Otkrivena Gattusova plaća, Jakirović radi za ‘kikiriki’!

22.08.2024. 11:10:00

Prema informacijama iz Splita, talijanski trener u Hajduku bi trebao zarađivati oko 2,4 milijuna eura godišnje.

Ova informacija, koju su splitski novinari već znali, javno je otkrivena u jednom podcastu od strane Ede Pezzija. Prema navodima, trenerov ugovor uključuje dva bonusa od po 450 tisuća eura, dok ostatak iznosa dolazi kroz mjesečne isplate koje variraju između 86 i 99 tisuća eura.

Ova je vijest postala javna nakon što je Hajduk ispao od Ružomberoka i nakon što je Gattuso najavio odlazak Perišića iz kluba, što se ubrzo i dogodilo.

Očekivano, usporedbe s Dinamom nisu izostale. Dok je Dinamo u spektakularnoj utakmici na Maksimiru pobijedio Qarabag s 3:0 i došao na korak od Lige prvaka, pojavile su se informacije da Sergej Jakirović, trener Dinama, zarađuje znatno manje u odnosu na Gattusa – navodno do 600 tisuća eura godišnje, a moguće i manje.

Iako je Gattuso došao kao veliko ime s plaćama od oko 2,5 milijuna eura u prethodnim angažmanima, to je dio rizika koji dolazi s dovođenjem takvog trenera.

Izvor: PDN/Foto:HNK Hajduk

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.