Otkrivena treća struja koja želi ući u Dinamo. Predvodi je Šimić uz podršku Bobana

06.02.2023. 19:28:00

Iza Šimića čvrsto stoji nova struja, potpomognuta jakim kreditom legendarnog kapetana Bobana

Posljednjih mjeseci često se mogu vidjeti i čuti sukobi na relaciji Zagreb – Mostar, s jedne strane Krešimir Antolić, dok je s druge Zdravko Mamić.

Vatrene strelice koje se ‘nabacuju’ svaki dan već je dosadila navijačima Dinama, koji žele jasno znati tko vodi njihov klub. A sad su se pojavila nova nagađanja, ona ‘mamićevska’ i ‘antolićeva’ struja, dobila je očito još jednu struju u cijeloj priči.

Sve je više informacija da nju predvodi Dario Šimić koji je u studenom bio Antolićev kandidat za sportskog direktora. Tu je i Zvonimir Boban, koji ima renomirani status u UEFA-i i čvrsto stoji uz Šimića. U tim imenima su još i Eduardo da Silva te Igor Bišćan, ali sve je to i dalje nagađanje.

Sve je zapravo krenulo od sredine prosinca, kada je izglasano nepovjerenje Antoliću, a sve do danas moglo se čuti svega. Neki dan je i Zdravko Mamić rekao da se povlači iz borbe za Dinamo, pa ćemo vidjeti što nas čeka sljedeće. Odgovor bi mogli dobiti u ožujku, kada će se održati Skupština…

Izvor: sportklub.hr/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.