OVO JE PRAVA PROSLAVA “Oluje” o kojoj mediji nisu izvijestili: “Fešta za Hrvate se nastavlja, uz zastavu OVK u ruci”

07.08.2020. 17:27:00

“Jučer i danas u Hrvatskoj se obilježava 25. obljetnica poznate operacije Oluja kojom je hrvatska vojska protjerala srpske snage i konačno oslobodila pokrajinu oko grada Knina”, piše kosovski Njekomb  o defileu hrvatskih bajkera kroz Knin!
Kosovski motociklisti koji redovito sudjeluju na ovoj obljetnici, ovaj put nisu uspjeli biti prisutni zbog pandemije.

“Međutim, hrvatski bajkeri odali su počast bivšim suborcima na Kosovu koji su sudjelovali u ovoj akciji i u ratu Hrvatske protiv Srba.”

“Oni su tijekom današnjeg marša, kojem su nazočili i hrvatski predsjednik i hrvatski premijer, nosili zastavu i grb Oslobodilačke vojske Kosova.
Podsjećamo, hrvatski motociklisti bili su prošle godine na Kosovu u znak zahvalnosti za doprinos Albanaca koji su dali u ratu Hrvatske protiv zajedničkog neprijatelja Srbije.
U 2019. godini odali su počast grobu heroja Adema Jasharija, posjetili su bivšeg predsjednika Kadrija Veselija, gradonačelnike Skënderaja i Drenasa (Glogovca i Srbice)”, pišu Kosovari. Nadamo se da ćemo i njih vidjeti dogodine u Kninu!

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:priznajem

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.