Ozljede su desetkovale 'modre', ali napokon je otkrivena momčad Dinama koja će se večeras na Maksimiru suprotstaviti Villarrealu

08.04.2021. 16:22:00

Nogometaši Dinama večeras na Maksimiru (Arenasport 1, 21 sat, MAXtv) igraju prvu utakmicu četvrtfinala Europske lige protiv španjolskog Villarreala. Trener 'modrih' Damir Krznar našao se na sto muka nakon što je ostao bez oba napadača - zbog ozljede je otpao Mario Gavranović, a Bruno Petković je i dalje upitan za susret s 'žutom podmornicom'

'Čeka nas četvrtfinale Europske lige, mi uživamo u ovom dostignuću i sjajnoj atmosferi, tako dočekujemo Villarreal. Njima svaki respekt, u dobroj su formi, pružaju odlične igre, opet će nam na suprotnoj strani biti odlična momčad koja će testirati naše sposobnosti, vidjet ćemo koliko možemo protiv takvog suparnika', rekao je trener Dinama Damir Krznar u najavi večerašnjeg susreta s Villarrealom (Arenasport 1, 21 sat, MAXtv).

No, prvi strateg 'modrih' sigurno nije mirno spavao jer momčad mu je desetkovana ozljedama, doslovno je za možda i najvažniju utakmicu sezone ostao bez oba napadača.

Bruno Petković je ozlijedio rame na utakmici s Goricom te je zbog toga propustio i reprezentativno okupljanje, donekle se oporavio, ali njegov je nastup večeras pod velikim znakom pitanja. S druge strane, Mario Gavranović je zbog ozljede mišića gotovo sigurno otpao za susret s 'žutom podmornicom'. A treću 'špicu', čistog napadača koji bi sada mogao 'uskočiti' Dinamo jednostavno - nema!

 

Izvor: tportal.hr/Foto: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Izvorni autor: Ivan Žurić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.