PA ŠTO JE OVO, IZBACILI SU HRVATSKU IZ TURNIRA! Šalju Vatrene kući, evo koje im je objašnjenje za to…

05.12.2022. 09:54:00

Oči cijelog svijeta već dva tjedna gledaju u katarsku pustinju, a tako će biti i danas kada igramo mi protiv Japana te Brazil protiv Koreje. Koliko je nogomet važan dokazao nam je i sveučilište u Innsbrucku koje je iskoristilo svoje superračunalo kako bi prognozirali pobjednika.

Viskom matematikom i raznim algoritmima računalo je pogodilo će  Nizozemska Argentina  izbaciti  SAD , odnosno  Australiju , što se i dogodilo.

Iako za navedene prognoze ne treba biti doktor znanosti da ih pogodite, ali je opet faktor iznenađenja moguć, a računalo se to najbolje demonstriralo na nama.

Predviđaju prvaka

Prema kalkulacijama ovog računala Vatreni se danas vraćaju kući, a Japan će se u četvrtfinalu sastati s Brazilom. Japan je u prednosti u odnosu na nas zbog pobjede protiv Španjolske i Njemačke. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Jedino još iznenađenje prema ovim projekcijama je prolazak Švicarske protiv Portugala. U dvobojima četiri najbolje reprezentacije svijeta Brazil bi pobijedio susjede iz Argentine, a svjetski prvaci Francuzi slavili bi protiv Španjolske. U finalu bi slavio Brazil i po šesti put uzeo naslov.

Pred nama je da gledamo i nadamo se kako će Vatreni pobijediti Japan, a istim time i računalo. Susret se igra od 16 sati uz prijenos na HRT-u.

Snimka zaslona

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: I.L./Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.