Pale maske na konferenciji Stožera

09.07.2021. 19:51:00

Na današnjoj konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite pale su maske. Stožer je, naime prezentirao kako funkcioniraju COVID potvrde.

U pozivu na današnju konferenciju Nacionalnog Stožera civilne zaštite stajalo je da svi dođu s COVID potvrdama. Nakon što su svi koji su se našli u dvorani donijeli potvrde i time ispunili kriterije – ministar Božinović predložio je da svi skinu maske.

– Ovo što smo danas napravili je zapravo na neki način namjera da se ukaže javnosti koliko je zapravo ovdje riječ o jednom jednostavnom modelu – kako se može iskontrolirati situacija, odnosno činjenica da svi koji borave u zatvorenom prostoru su epidemiološki sigurni. Sustav je vrlo efikasan. A činjenica je i to – da bilo kod od nas ovdje ne ispunjava uvjete, mi bismo nažalost presicu morali voditi na način da opet svi imamo maske. Tako da mislim da je vrlo jasno koliko je ova situacija vrlo jednostavna za kontrolu i koliko nas može vratiti na najbrži mogući način u normalno – rekao je ministar Davor Božinović, prenosi HRT.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:isječak/HRT

Izvorni autor: HRT/Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.