PAROVI ČETVRTFINALA: Poslastica u Kupu: Padnu li Slavonci čeka nas veliki derbi u Maksimiru! Hajduk stiže u Zagreb

29.10.2021. 12:12:00

Nakon dvoboja Rijeke s Oriolikom, saznat ćemo hoće li se 1. prosinca odigrati novi derbi HR nogometa

U središnjici Hrvatskog nogometnog saveza izvučeni su parovi četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa. U susretima koji će se igrati 30. studenog i 1. prosinca sastat će se Dinamo - Oriolik/Rijeka, Lokomotiva - Hajduk, Osijek - Slaven Belupo te Gorica - Istra 1961.

Hajduk će tako i 20. put zaredom u Kupu igrati na gostovanju. Posljednji susret na Poljudu u okviru tog natjecanja Bili su igrali u polufinalu u sezoni 15/16 kada su se odmjeravali s Dinamom. No, i sada će ih put odvesti u metropolu gdje će igrati protiv Lokomotive.

U četvrtfinalu će se susresti i dvojica prijatelja, a sada i sportskih rivala - Nenad Bjelica će sa svojim Osijekom u Gradskom vrtu dočekati Slaven Belupo pod dirigentskom palicom Zorana Zekića. Prošlosezonski finalist Istra mora na zahtjevno gostovanje u Goricu.

Dakako, najzanimljiviji par mogli bi sačinjavati Dinamo i Rijeka. Modri moraju pričekati 13. studenog i Rijekinu utakmicu u osmini finala kod Oriolika, a onda tek početi pripremati svoj Maksimir za dolazak protivnika u četvrtfinalu.

Izvor: sportske.hr/Foto: Dinamo Zagreb

Izvorni autor: Sportske novosti

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.