Partizan je na samrti priznao, 42 partizana silovala su mladu Slovenku, ubili ju i pojeli

30.03.2021. 19:26:00

Njezin ubojica na času smrti imao je potrebu pozvati svećenika, ispovjediti se i vjerojatno pokajati za stravičan zločin koji je počinio. Djevojku su nakon što je odbila biti dio partizanskog šljama silovala 42 partizana, potom su je izmučenu odveli u šumu i ubili, raskomadali i pojeli u gulašu?! Pokajnik je bio njezin ubojica.

Nedavno sam dobio poruku u kojoj je obznanjeno pismo nepoznatog svećenika o mučenju i ubojstvu 17-godišnje Friede Paulitsch, 17. svibnja 1945. godine u blizini Bleiburga. Od toga datuma mladoj Slovenki gubi se svaki trag.

Anonimni svećenik koji je radi ispovjedne tajne morao na takav način obavijestiti obitelj o načinu kako je mlada Slovenka završila svoj život, napisao je pismo, otišao do Klagenfurta i na kolodvoru u poštanski sandučić ubacio pismo na ime gospođe Marije Paulitsch ne znajući da je to upravo majka nesretne djevojke, piše dr. Jure Burić o kolumni za Fenixmagazin.

Njezin ubojica na času smrti imao je potrebu pozvati svećenika, ispovjediti se i vjerojatno pokajati za stravičan zločin koji je počinio. Djevojku su nakon što je odbila biti dio partizanskog šljama silovala 42 partizana, potom su je izmučenu odveli u šumu i ubili, raskomadali i pojeli u gulašu?! Pokajnik je bio njezin ubojica.

Eto to je samo jedna od groznih smrti koja je u to vrijeme zadesila mlade Slovenke. Hrvatice…..!

Zločini pod krvavom zvijezdom petokrakom

Svi ti zločini bili su pod znakom krvave zvijezde petokrake, koja na žalost još uvijek stoluje po Kumrovcu, Zagrebu, Sarajevu, Vukovaru…… I nitko je se ne stidi. S njome se ponose, njoj nitko ništa ne smije!

I pored osude Europske komisije….Briga njih za osudu! Ona je tu među nama, živa i neugrožena, sve dok na čelna mjesta naše Domovine ne dođu ljudi koji nisu ni po kakvom osnovu sljednici te nakaze od simbola.

Moralo bi se iznaći načina kako petokraku zabraniti, kako Tita osuditi i kako se konačno s jednim svjetskim zlom za svagda obračunati. To je nešto što je u našoj “nadležnosti” i što bi jednoga dana mogli i učiniti. Nadam se da i hoćemo!

Oprost

A sad o nečem što u našoj “nadležnosti” nije i što pored svega teško i razumijemo i prihvaćamo. Radi se naime o oprostu ovom i ovakvim monstrumima koji bi nakon ispovijedi i pokajanja mogli lako dobiti ulaznicu za raj! Zašto? Pa ima li pakla i ako ima tko će u njemu uopće završiti?

Hoće li majka male Friede morati gledati lice njezinog mučitelja kao što na ovome svijetu danas po Vukovaru gledaju majke mučitelje njihove djece?

O Bože moj! Tvoja dobrota za nas slabašne vjernike je ponekad teško i shvatljiva i prihvatljiva, ali Ti vjerujemo i znamo da je sve što radiš ispravno i dobro.

Svejedno Te molimo, obilježi ove nesretnike i ne dopusti im da se tamo gori šepire i bahato ponašaju misleći kako su samo dvije riječi “kajem se” dovoljne da se sve zlo na ovome svijetu koje su počinili izbriše!

Dr. Jure Burić

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:dragovoljac

Izvorni autor: Maxportal/Dragovoljac.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.