Pauk digao auto Anke Mrak Taritaš dok je gostovala na televiziji (VIDEO)

26.01.2020. 14:36:00

Saborska zastupnica Anka Mrak-Taritaš (Glas) u utorak je gostovala u emisiji Z1 televizije kad joj je voditelj rekao da joj pauk diže automobil ispred zgrade televizije.

Voditelju su iz režije, u trenutku dok, kako se čini, emisija još nije započela, javili da pauk diže sivi Mercedes, što je on prenio gostima u studiju, na što je Mrak Taritaš odmah skočila i pitala može li se snimanje zaustaviti jer je to njezin auto. Izašla je potom iz studija.

Za 24 sata je rekla da joj nije jasno kako joj pauk može dignuti automobil parkiran na javnoj površini, u dvorištu Z1 televizije, gdje su bili parkirani i brojni drugi automobili.

Bilo je auta ispred i iza mog vozila, ali eto baš su moj odlučili uzeti. Djelatnik mi je rekao da je dobio telefonski poziv da mora dignuti baš taj auto. Sve mi je bilo jasno. Imam parkirnu kartu i nikad nisam imala problema s tim. Auto sam premjestila i sve je bilo u redu.

Drugi automobili su ostali tamo gdje sam ja bila parkirala, rekla je Anka Mrak Taritaš za 24 sata.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.