Pernar izludio članove Zelene akcije: Došao im na performans pa ih rešetao pitanjima o njihovom bivšem šefu Tomaševiću

22.09.2023. 16:47:00

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar danas je došao na performans Zelene akcije, kojoj je na čelu bio Tomislav Tomašević, te pitao zašto se više ne bave problemom Jakuševca. Također je tražio komentar na to što se Tomašević ne vozi biciklom, kako je obećao, nego automobilom. 

Na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu Zelena akcija jutros je održala performans povodom Dana bez automobila. Nakon davanja izjava medijima pridružio im se Ivan Pernar s nekoliko pitanja na koja nije dobio odgovor. 

“Možete reći zašto se vaš bivši šef vozi autom, a ne biciklom. Vi tu pričate protiv auta, a vaš šef se voza autom, a ne biciklom kako je obećao”, dodaje Pernar. 

Potom je pitao zašto se Zelena akcija više ne bavi pitanjem smeća.

“Je li to zato što je vaš bivši šef, a sada gradonačelnik, lagao da će zatvoriti Jakuševec pa vas zato Jakuševec više ne zanima Možete li to objasniti? Koje su vam ove fore, ljudi? Što ta Zelena akcija izvodi? Gdje ste sada? Problem smeća nikad nije bio gori, a vi se ne oglašavate.”

“On nema odgovora kao ni Senf. On šuti i bježi od mene. Vi pričate protiv auta, a vaš bivši predsjednik se vozi autom. Kako vi to komentirate… Vi sad pričate protiv auta i tu ste napravili nekakav performans”, kaže Pernar o Bernardu Ivčiću iz Zelene akcije koji je davao izjavu medijima. 

Ivčić je na Pernarovo inzistiranje na odgovorima tek poručio Pernaru: “Pokušaj kampanje za gradonačelnika, ha?”

Pernar je dodao kako opet nema odgovora na pitanje.

“Vozite se i dalje autima, tu izvodite ove cirkuse. Koliko novca dobivate iz gradskog proračuna? Hoćete li reći koliko vam Senf daje sada, vaš bivši gazda? Žalosno, zaključuje Pernar. 


Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: mb/ snimka zaslona, Montaža: narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.