Pero Kovačević: Faktograf treba prikazati nevjerodostojnim, kao mi Puhovskog!

07.01.2022. 11:35:00

Budnica s Perom Kovačevićem otvora iznimno važna pitanja za hrvatski narod, s fokusom na presudi Suda za ljudska prava u Strasbourgu protiv afirmacije komunističkih vrijednosti i simbola i refleksiji te presude na hrvatsku državnu politiku i na društvene odnose i na, usko vezano s tim, međunarodnu akciju navodnih uglednika na čelu s Goldsteinom protiv prof Elezovića i dr.sc. Banića i njihovog znanstvenog rada koji je uzdrmao mit o Jasenovcu.

Govorilo se o funkcioniranju Faktografa, o modelu medijske manipulacije koji koriste manipulativne i nevjerodostojne metode boreći se za navodnu istinu, a u biti ponašajući se kao ideološka policija koja čuva vrijednosti koje je osudio Sud u Strasbourgu.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.