Peternel: ‘Zekanović se najviše posvetio vrijeđanju onih s kojima je dijelio politiički prostor’

18.12.2021. 10:55:00

Igor Peternel iz Domovinskog pokreta gostovao je na N1.

Govoreći o izbacivanju Hrvoja Zekanovića iz stranke koju je osnivao, Peternel kaže: “Sve je to logično, on je odabrao taj put kad je krenuo ovako žestoko ovaj tjedan. Pokazalo se od prvog njegovog govora da je izabrao put prema Andreju Plenkoviću i HDZ-u.”

Peternel dodaje i da Zekanović nisko, bezobrazno i neobrazovano nastupa te da je pitanje treba li uopće Plenkoviću i HDZ-u.

“Ako smo došli do toga da akcija cijepljenja ovisi o Hrvoju Zenkanovći, onda smo dotakli dno”, kaže.

Na pitanje je li Zekanovićev potez častan, Peternel kaže: “Naravno da to ne smatram, imam iskustvo javnog djelovanja i ako imate mišljenje o nekoj temi, to možete verbalizirati tako da to ne bude uvredljivo za sve ostale. On je izabrao najbezobrazniji način, najviše se posvetio vrijeđanju onih s kojima je dijelio politiički prostor. Nema potrebe o njemu pričati, on je htio otići”

O tome jesu li oni koji ne pozivaju na cijepljenje odgovorni za smrti u epidemiji kaže: “Već više dana apeliram da prestanu to raditi. Vidim i kolege iz Mosta su to prihvatili, i Selak Raspudić je govorila o tome. Ja sam govorio da se sve to skupa treba maknuti, da se politika treba maknuti iz promoviranja cijepljenja ili necijepljenja. Dosad smo čuli ili cijepljenje ili sloboda izbora, niste čuli nijednog zastupnika da propagira necijepljenje.”

Prema njegovim riječima, ni u Domovinskom pokretu ne misle svi isto o cijepljenju.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto: snimka zaslona

Izvorni autor: narod.hr/N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.