Petorica igrača i dva člana stožera Hajduka pozitivna na Covid - 19

12.02.2021. 18:02:00

HNK Hajduk ovim putem obavještava javnost o tome da su petorica igrača prve momčadi i dva člana stručnog stožera pozitivni na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osoba pozitivnih na virus.

Na osnovu uputa nadležnog epidemiologa NZJZ-a SDŽ svi igrači i članovi stručnog stožera zajedno sa sportskim direktorom, a koji su zajedno bili na putovanju u Rijeci i Osijeku, morat će u propisanu samoizolaciju. Nakon svih obavljenih dodatnih testiranja obavijestit ćemo javnost o eventualnom broju novozareženih.

Klub je sukladno razvoju događaja od povjerenika natjecanja HT Prve lige Josipa Breznog službeno zatražio odgodu prvenstvene utakmice Hajduk – Slaven Belupo koja se trebala igrati u nedjelju 14. veljače s početkom u 17:05 sati. 

Liječnička služba HNK Hajduk će kao i do sada provoditi pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi ostali djelatnici.

Izvor: hajduk.hr/Foto: Robert Matić

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.