PLENKOVIĆ KOMENTIRAO PRODAJU FORTENOVE: ‘Cilj operacije je olakšati poslovanje, kompanija mora funkcionirati i radna mjesta moraju biti sigurna’

27.04.2023. 15:37:00

U povodu Dana Karlovačke županije održana je svečana sjednica Županijske skupštine na kojoj je bio i predsjednik Vlade Andrej Plenković. Nakon sjednice dao je izjavu za medije.

“Vlada je tu da pomogne i Karlovačkoj i drugim županijama”, rekaoje nakon što je naveo nekoliko značajnih projekata u toj županiji.

Govorio je i o prodaji Fortenove.

“Cilj operacije je olakšati poslovanje kompanije koja inače posluje dobro. S našeg kuta najbitinije je da kompanija funkcionira, da su radna mjesta sigurna i da njena uloga i susjednim državama i RH bude bitna kao i sve ove godine”, rekao je.

Dodao je kako u ovom trenutku nema uloge države jer država nije vlasnik.

“Kompanija funkcionira. Idu u proces, očito pravovremno da nađu rješenja za dugoročno funkcioniranje kompanije”, istaknuo je premijer.

Ponovno se osvrnuo na APN-ovu subvenciju za kredit ministra obrane Marija Banožića.

“On sam je ozbiljan čovjek, neka sam objašnjava sve. Mene nakon ovoliko godina u Vladi malo što ljuti”, zaključio je Plenković.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:snimka zaslona

Izvorni autor: PDN/7dnevno/S.P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.