PLENKOVIĆU PRESTANI SE NA HRVATSKIM BRANITELJIMA IŽIVLJAVATI !!!

25.08.2021. 05:48:00

Plenkoviću ti i danas bez imalo srama izjavljuješ kako je pozdrav ZA DOM SPREMNI već i sada zabranjen i da policija sve one koji ga uzvikuju kažnjava i što se tebe tiče tu je sve jasno !!!
Ma jeli, a ta ista policija ne kažnjava one koji su 90-tih u našoj zemlji pjevali Slobodane šalji nam salate bit će mesa klat će mo hrvate !!!
Da, što se tebe tiče tu je sve jasno jer ti ionako u obrani ove zemlje nisi sudjelovao jer si jadničak od teške "anemije" bolovao ali, za bjeg iz zemlje zdrav si ko dren bio !!!
Dosta je tvog bolesnog iživljavanja nad hrvatskim braniteljima i dosta je tvojih zabrana braniteljima pri našim obilježavanjima pobjedničkih akcija u kojima su oni ovu zemlju od krvoločnih četnika oslobađali a ne ti koji si od četničkog noža daleko pobjegao !!!
A sada, tim istim zlotvorima na štetu hrvatskog naroda ugađaš a branitelje ko divlje zvijeri proganjaš !!!
Pozdrav ZDS nije zabranjen i nikada neće biti jer taj ČASNI pozdrav u hrvatskom narodu živi i opstaje i nema tog zakona koji će ga zabraniti !!!
A drugovi Pupovac, Ognjen, Kajtazi i svi ostali njima slični ako misle u ovoj zemlji i dalje živjeti naš ratni pozdrav MORAJU POŠTIVATI !!!
Mi nismo ratovali 41-prve već 91-prve i sa ll.svj. ratom ama baš nikakve veze nemamo a to, što četnici svoje stravične zločine u Domovinskom ratu počinjene žele umanjiti i sakriti i zbog toga nas u prošlost vraćaju neće im uspjeti !!!
A ti Plenkoviću morao bi znati da se na čelu HRVATSKE DRŽAVE nalaziš i da hrvatske interese MORAŠ ZASTUPATI a ne interese pojedinaca i tu priča završava !!!
Našu nedavnu povijest nitko nema pravo krivotvoriti nitu ju s ll.svj.ratom povezivati pa tako ni vas šaka jada koji svih redom maltretirate a koji i dalje za krepalom Jugom tugujete !!!
Ako vam u ovoj zemlji ne paše živjeti svi putevi su vam otvoreni ali, zapamtite, NAŠA ĆE BITI ZADNJA jer vam više nećemo dozvoljavati da nas vrijeđate !!!
DOSTA JE VAŠEG VRIJEĐANJA, DOSTA
JE VAŠIH UVREDA I ULTIMATUMA SVIH VRSTA !!!
VAŠE VRIJEME JE ISTEKLO

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.