POGLEDAJTE OVE SJAJNE FOTKE S OBUKE SNAJPERISTA! U otežanim uvjetima gađali pokretne i nepokretne mete te zaslužili diplome

25.10.2022. 09:05:00

Sukladno Planu obuke za 2022. godinu, tijekom mjeseca rujna i listopada 2022. godine, instruktorski tim iz sastava Zapovjedništva specijalnih snaga organizirao je i proveo snajpersku obuku za pripadnike Oružanih snaga RH, objavilo je Dnevno.

Foto: MORH/ T. Brandt

Na obuku su pristupili polaznici koji su zadovoljili propisane kriterije tijekom ulaznog testiranja. Obuka je provedena u dva dijela. Prvi dio sastojao se od teorijske nastave dok se drugi dio obuke odnosio na praktične radnje pri čemu su polaznici primjenjivali stečeno znanje i vještine vezane uz snajpersku taktiku. Tijekom ovog dijela obuke provodila su se bojna gađanja nepokretnih i trenutnih ciljeva u dnevnim i uvjetima ograničene vidljivosti te na malim, srednjim i velikim udaljenostima.

Foto: MORH/ T. Brandt

Po završetku obuke polaznicima su uručene diplome o uspješnom završetku obuke.

Foto: MORH/ T. Brandt

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:MORH/ T. Brandt

Izvorni autor: Dnevno.hr/7dnevno/MORH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.