Pogledajte posebno izdanje Bujice posvećeno legendarnom legionaru i ratnom zapovjedniku elitne Bojne Frankopan!

05.02.2024. 10:09:00

HRVATSKI VITEZ BRUNO ZORICA ZULU – S NAMA JE! 

BUJICA OBJAVILA DIJELOVE NIKAD EMITIRANOG GOVORA BRUNE ZORICE ZULUA IZ BAZE HRVATSKIH KOMANDOSA U ŽUTICI!

POGLEDAJTE ŠTO JE ZULU GOVORIO O ODLIKOVANJIMA, ZASTAVI BOJNE FRANKOPAN, RATNIM ZAROBLJENICIMA I NEPRAVDI PREMA NJEGOVOJ POSTROJBI, ČIJI DOPRINOS U DOMOVINSKOM RATU NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJEN...

EKSKLUZIVNO ZA BUJICU: Pismo generala Ante Gotovine u spomen na Brunu Zoricu Zulua!

SJEĆANJE NA ZULUA: Pogledajte što je o Bruni Zorici rekao general Željko Glasnović!

BEZ CENZURE: PORUKA UNUKU PONOSNOG DJEDA ZULUA!

KAMERE BUJICE NA POSLJEDNJEM ISPRAĆAJU HRVATSKOJ HEROJA: Pogledajte reportažu Andreje Jelene Barešić iz Ivanić-Grada!

Mladi povjesničar iz Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata - Tomislav Šulj i ratni specijalac, veteran Bojne Frankopan – Goran Brebrić, u posebnom izdanju Bujice govorili su o hrvatskom vitezu Bruni Zorici. Sjećanja na Zulua s gledateljima je podijelio i Tomislav Bajsić, pripadnik Bojne Frankopan koji se uživo u emisiju javio iz zagrebačkog sjedišta udruge veterana te elitne hrvatske ratne postrojbe.

Z1 televizija i njezini partneri jedini su, od svih televizija u Hrvatskoj, u udarnom večernjem terminu posvetili punih sat i po' svoga programa heroju Domovinskog rata, časnom legionaru i prekaljenom ratniku, koji je prije odlaska na onaj svijet odlikovan činom brigadnog generala Hrvatske vojske. 

IZVOR: Dragovoljac.com

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:video screenshot/Bujica

Izvorni autor: PDN/Dragovoljac.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.