ODGOVOR POJEDINIM MEDIJIMA: HRVATSKI BRANITELJI SU BILI SOLIDARNI KADA JE TO NAJVIŠE TREBALO I TO U NEKOLIKO NAVRATA

02.04.2020. 15:03:00

Kao i uvijek samo se čekalo da pojedini "hrvatski mediji"  iskoče iz svoje mišje rupe i daju si za pravo da prozovaju hrvatske branitelje za solidarnost oko odricanja.

Očito do sada ti isti mediji, a ne samo i mediji već i oni koji su istomišljenici takvih medija, nisu si dali nikakvog truda i lijepo se raspitali koliko su se hrvatski branitelji koji ostvaruju pravo na mirovinu do sada solidarno odricali od svojih mirovina dok je to bilo najteže ( za vrijeme recesije ) i to za vrijeme vladavine dvije najjače političke stranke u Hrvatskoj.

Pa evo da puno ne tražite okolo i u kratkim crtama da vam napišem dosadašnja odricanja hrvatskog branitelja:

  • 1991 - 1995 (službeno 1996. g.) Domovinski rat -najveće odricanje ( poginuli, nestali, ranjavani, oboljeli .... )
  • 2010. godine, preko 70% hrvatskih branitelja u mirovini ostaje bez 10% - NIKADA VRAĆENO ( od 3.500,00 kn na više )
  • 2014. godine, ponovno solidarno skinuto 10% ( od 5.000,00 kn pa na više ) tako da je nekome solidarno i dva puta bilo skidano po 10% - kasnije vraćeno samo 10%
  • da ne spominjemo i one famozne harače  ...... itd., itd ... i nitko se nije sjetio od tih novinara i istomišljenika koji prozivaju branitelje za solidarnost da u tim teškim danima kada je bilo najteže se solidariziraju sa hrvatskim braniteljima po svim navedenim točkama.

Gospodo draga ovo je bilo samo par informacija na brzinu i u kratko, a vjerujem da ima onih koji će Vam to i opširnije obrazložiti jer ovakvo bezobrazno nadizanje hrvatskih branitelja koji ostvaruju braniteljske mirovine se radi samo sa jednim ciljom, a to je da nas se kod naroda prikaže kao najveće štetočine i krivce u državi koju smo mi stvarali, a tko zna možda jednog dana se netko od takvih medija sjeti i napiše da su hrvatski branitelji stvorili COVID-19 i zarazili cijeli svijet, sve je moguće kod nas.

I na kraju nemojte misliti da nismo svijesni cijele nastale situacije oko korona virusa i cijelog urušavanja gospodarstva ako se ova ludnica uskoro ne završi, itekako smo svijesni, ali shvatite više jednom zauvijek da većina hrvatskih branitelja naših suboraca su zaposleni i osjećaju ovu tešku situaciju kao i svi drugi građani na svojim leđima i ono najbitnije da ima više zaposlenih hrvatskih  branitelja nego korisnika braniteljskih mirovina, tako da u buduće kada ćete ponovno pisati svakakve izmišljotine o hrvatskim braniteljima i korisnicima braniteljskih mirovina, imajte to na umu.

K.F.C

Izvorni autor: K.F.C.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.