Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Maloljetnica nožem izbola 24-godišnjaka

16.07.2022. 14:14:00

Uhićena je maloljetnica u Zagrebu zbog sumnji na pokušaj ubojstva 24-godišnjaka u noći na petak.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Ubojstvo” u pokušaju na štetu 24-godišnjaka, navode iz PU zagrebačke.

Naime, 15, srpnja 2022. godine u ranim jutarnjim satima, u stanu na području Zagreba su se verbalno sukobili maloljetna osoba i oštećeni, da bi potom maloljetna osoba nožem ozlijedila 24-godišnjaka.

Ozlijeđenome je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, težina ozljeda zasad nije okvalificirana. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena osoba predana je pritvorskom nadzorniku, kaznena prijava podnijeta je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Izvor: n1/ Foto: fah

Izvorni autor: N1 Info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.