Policija u Podravini u lovu na pedofila: Djevojčicu mamio na sex, nudio 200 kuna

27.04.2020. 16:10:00

Šokanta prepiska između, kako iz nje proizlazi, 50-godišnjeg muškarca i djevojčice u dobi od 14 i pol godina osvanula je na jednoj Facebook grupi proteklog vikenda

Policija je u ponedjeljak popodne, kako doznajemo, upala na adresu muškarca iz Podravine, u dobi od oko 60 godina, za kojega sumnjaju da je na društvenim mrežama pisao gnjusne poruke djevojčici i navodno ju mamio na sex. Naime, šokantna prepiska između, kako iz nje proizlazi, 50-godišnjeg muškarca i djevojčice u dobi od 14 i pol godina osvanula je u jednoj Facebook grupi proteklog vikenda.

- A koliko imate vi godina? - pita ona svoja sugovornika.

- 50 – tvrdi on.

- A ja 14 i pol. Bojim se da netko ne sazna. A jel ja moram doći k vama? Ili kako? - nastavlja ona.

- Ne, dođem ja sa autom gdje ti paše rečeš mi gdje i sedneš u auto pa odemo nekuda u stranu. Samo nesmiješ nikome pričat ni kolegicama. To je tajna. Pošalji mi sliku da tebe vidim – odgovara joj.

 Komunicirali su u više navrata.

- Mačkice, ja stigo iz Cabune. Jel želiš večeras da se nađemo i pomazimo i sexamo – piše muškarac.

- Šta ne odgovaraš jel očeš da budemo sami pa onda drugi put sa kolegicom – nastavlja potom.

Iz prepiske proizlazi kako joj predlagao da na "druženje" povede i prijateljicu. Kako se već pisalo, za sex je navodno nudio i novac, i to 200 kuna.

 

Objavljena se konverzacija brzo proširila internetom, a mještani su "provalili" identitet muškarca za kojega vjeruju da je autor spornih poruka. Izazvalo je to val komentara na njegovom Facebook profilu, a on na njih nije odgovarao.

 

- Vješanje na trgu je nagrada za takve! - stoji u jednom komentaru.

 

Policija je, pak, odmah krenula provjeravati navode s interneta, a u ponedjeljak rano popodne pokucala mu je na vrata.

 

- Kriminalističko je istraživanje u tijeku i trenutno ne možemo više reći – kratko su nam rekli u PU virovitičko-podravskoj.

 

Neslužbeno, pak, doznajemo da muškarac nije od ranije poznat policiji. Stoji li on uistinu iza te prepiske te koje su mu bile namjere, bit će poznato kada se odradi pretres kuće i ispita osumnjičenik.

Izvor: Večernji.hr/Foto:Pixsell/screenshot

Izvorni autor: Suzana Lepan Štefančić

Autor: