Policija upala u kuću Tomislava Tolušića!

07.07.2022. 08:46:00

Policijski istražitelji rano jutros pozvonili su na vrata bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra Tomislava Tolušića u Virovitici

Policijski istražitelji rano jutros pozvonili su na vrata bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra Tomislava Tolušića u Virovitici. Još uvijek ne znamo koji je točan razlog dolaska policije u Tolušićev dom, ali pretpostavka je da je riječ o istrazi koja je pokrenuta na zahtjev ureda europskog tužitelja zbog poticaja iz tzv. vinske omotnice koju je Tolušić dobio za gradnju svoje vinarije.

Druga opcija je da se radi o istrazi vezanoj uz ugovor za Omega softver iz vremena kada je Tolušić bio ministar regionalnog razvoja i fondova EU.

Inače, Tolušić je obuhvaćen i istragom o sumnjama u malverzacija s dodjelama poticaja gospodarstvenicima, kojom je također obuhvaćen bivši ministar gospodarstva Darko Horvat.

U ovom trenutku policija i istražitelji su u njegovoj kući, ispred koje su parkirana dva civilna vozila, a malo prije iz kuće je i izašao jedan policacaja koji je kratko došao do kombija koji je parkiran u samom dvorištu ispred kuće te se nakon toga vratio u kuću.

image

Kuća Tomislava Tolušića

 Vlado Kos/

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Nikola Patković

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.