Političari, sram Vas bilo!

27.08.2019. 12:20:00

 

Danas je u Hrvatskoj teže biti pas i lajati il* bećar i pjevati bećarce, nego biti političar koji od politike zgrne brdo love.....  jer pas ako  laje i bećar koji pjeva bit će kažnjeni... kao da je čovjeka ubio... a političar će dobiti neko drugo radno mjesto gdje će biti manje izložen u javnosti.

Kako je biti Hrvat u Hrvatskoj? Jebeno!

Nameću nam se pozdravi koji se ne koriste uopće, a danas Hrvati zbog politike i lošeg vođenja Hrvatske ne pozdravljaju niti s Bog niti sa Zdravo već sa good afternoon i sa Guten Tag. I sve nas je više koji će tako pozdravljati.

Zar ne bi trebalo kazniti političare radi kojih su se raselili toliki Hrvati po svijetu, trbuhom za kruhom,  iz zemlje koja je bila obećana Švicarska...MALO MORGEN!

U Hrvatskoj ne vladaju rasni zakoni na sreću jer 21. je stoljeće,  niti manjine moraju nositi posebna obilježja na vidljivom mjestu da bi znali da su manjina,  nismo u trećem rajhu.

I iskreno, danas Hrvat ima previše briga s kreditima, dugovanjima i kvalitetom života koji imaju da bi se još bavili time razmišljajući tko je Srbin, Bošnjak, Albanac. Ne mrzimo nikoga, ne nosimo bijele halje sa onim čudom na glavi i ne razapinjemo nikoga na križeve ko nekada Amerikanci crnce, hvala Bogu da ne.

Katolici smo i nije nam u genima razapinjati nikoga, osim naših političara koji nas razapinju ko Isusa. I zbilja ovaj narod koji živi na ovom tlu je Isus, a Juda su političari koji za svoj džep izdaju nas svaki dan, svaki sat.

Ali, neki političari koji žive kao bubreg u loju stalno izbacuju neke svoje bolesne ideje trujući narod . Neeee, Pupi ne radi za korist svoje manjine, dobro iskorištava svoju političku ideju koristeći narod kao svoje oruđe. I svaki pojedinačni događaj koristi kao napad na sebe samog. Ne, ne radi za dobrobit svoje manjine,  nego za dobrobit svoga džepa!

I zapravo nema razlike između Pupija i ostalih političara koji vode RH, " jer svoji su, vodeći se onom "Ruka ruku mije, euro obadvije!"!  

Divide et impera, vodeći se tim geslom, u pravo vrijeme baci kost, a ljudi se oko kosti tuku kao dva gladna psa. I ne popuštaju.  Do kada? Dok god sa vodećim kastašima tvore većinu i određuju, tko će kada disati , koliko, i za koliko kuna?

Ako netko tu zemlju ne voli,  ako mu smetaju obilježja,  zastave na balkonima kada se slavi,  himna, hrvatske pjesme, a ne smeta mu plaća  i davanja od te iste države...

O kakvom se čovjeku zapravo radi? O onome koji misli na dobrobit svojih ljudi?? Mislim da ne!!

Ako je netko čovjek, čovjek je i ako je iz pećine izašao,  ako nije može izaći i iz najbajnijih dvora u odijelu od 15 000 eura. 

I zato, političari sram vas bilo!!!

Vi ste ti koji dijelite narod na ove i one... ne mi  smrtnici!

Bloger Zagy

Izvorni autor: Bloger Zagy

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.