POLITIČKA KOPLJA I DALJE SE PREKO BRANITELJSKIH LEĐA I ŽIVOTA LOME !!!

11.07.2021. 20:08:00

Od završetka Domovinskog rata kako su se vlade i premijeri smjenjivali tako su se politička koplja zbog raznih trgovina upravo na braniteljskim leđima lomila i lome !!!
Međutim, sve se to nekako u rukavicama i podmuklo radilo ali, dolaskim ove nakaradne Vlade sve se otvoreno i bez pardona radi pa tako i ovaj novi Zakon o hrvatskim braniteljima u kojeg se četnici i njihovi pomagači pod civilne žrtve rata guraju što je nedopustivo !!!
U Saboru i van njega najviše im se saborski zastupnik Stipo Mlinarić Ćipo vukovarski branitelj i logoraš suprostavlja i moju punu podršku ima jer, ni ja im ne bi šutjela već bi se isto kao i Ćipe suprostavljala kad bih imala priliku !!!
Nakon Čipetovih argumentiranih činjenica i pobijanja njihovih lažnih navoda napokon se i Ministarstvo hrvatskih branitelja oglasilo i vele; kako Ćipe ne govori istinu što nije točno !!!
Da Ministarstvo hrvatskih branitelja ima popise agresora i njihovih pomagača tada nam ratni zločinci ne bi SLOBODNO ovom zemljom šetali niti bi po svim javnim i državnim ustanovama bili zaposleni pa tako i u HRVATSKOJ POLICIJI a čiju odoru za obračune sa hrvatima koriste !!!
Dalje (čast izuzecima) DORH, sudstvo i policija na svim poljima su zakazali pa nikakve postupke ne provode iako svu pravovaljanu dokumentaciju imaju !!!
Međutim, ZAKONOM POJEDINACA te zločince uporno se sa vrha vlasti štiti što je nedopustivo !!!
Tko si to uzima za pravo "zakon" u svoje ruke uzimati ???
Sve ove gadosti koje "gospoda" vladajući protiv svih nas i naše zemlje rade pod hitno treba zaustaviti !!!
Jer, tim nakaradnim zakonom definitivno se žrtva i agresor izjednačavaju i Srbiju se za osvajački rat koji je u ovoj zemlji vodila od svih odgovornosti oslobađa a to se nesmije dogoditi !!!
Srbija je ta koja s obje strane sve odštete braniteljima i civilima MORA podmiriti pa tako i odštetu za rušenje naše zemlje i napokon, svoj krvavi pohod na našu zemlju JAVNO MORA PRIZNATI !!!
A "naša" Vlada neka se pameti dozove i taj nakaradni zakon iz procedure povuče u protivnim, nemiri u zemlji biti će neizbježni !!!
Hrvatski branitelji nisu ratovali kako bi vi zbog svog opstanka na vlasti s njima trgovali !!!
Već smo ratovali kako bi svoj na svome bili što još uvijek nismo zbog vaše dodvorničko nakaradne politike !!!
HRVATSKA VLADO ti si "izabrana" kako bi hrvatskom narodu SLUŽILA a ne kako bi protiv tog istog naroda radila i njime vladala !!!
Mentalna baština naših vladajućih sve više do izražaja dolazi i vrijeme je da se djecu komunizma što prije prizemlji !!!
U protivnom, ne piše nam se dobro jer, još će više naših mladih sa svojim obiteljima zbog neimaštine i nepravde ovu zemlju napustiti a daljnje iseljavanje naše mladosti nesmijemo si više dozvoliti !!!
NAŠA MLADOST JE NAŠA BUDUĆNOST I MI SMO TI KOJI IM PRAVNO UREĐENU DRŽAVU U NASLJEĐE MORAMO OSTAVITI !!!
Ovo je njihova DOMOVINA u kojoj se svi uvjeti za radna mjesta i pristojne plače moraju osigurati a ne da za koru kruha po svijetu moraju biti raseljeni !!!
DOSTA JE IZDAJA SVIH VRSTA I DOSTA JE LAŽNIH OBEĆANJA RASPRODANIH POLITIČARA !!!
Sve politički podobne treba u privatne sektore zaposliti pa da osjete i saznaju kako se plaču radom treba zaraditi !!!
I za kraj, samo ova jedna slika u prilogu dovoljna je da se svakom nornalnom čovjeku krv u žilama zaledi !!!
Jer, cijeli Vukovar mjesecima je ovako gorio kao i sva ostala sela i gradovi po našoj zemlji koja su ratnim djelovanjima bila zahvaćena i sad bi mi te četničke zvijeri i njihove "civile" do njihove smrti svaki mjesec financijski trebali nagrađivati ?

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.